Vrouwelijke techno DJ

Miriam Flores is niet alleen bekend van haar ontwerpbureau Hippie Massa. Naast kledingontwerpster is zij namelijk ook een vrouwelijke techno DJ.

Een vrouw achter de draaitafels: vandaag de dag is al lang niet meer vreemd. Hoewel het merendeel van de techno DJ’s man is, zijn vrouwelijke DJ’s zeker in opkomst. DJ Isis, Monika Kruse, Ida Engberg en Nina Kraviz zijn enkele van deze populaire vrouwelijke techno DJ’s. Sinds kort kunnen we Miriam Flores hier ook aan toevoegen. Naast haar werk als kledingontwerpster, zo verkoopt zij onder andere kimono’s in Rotterdam, focust zij zich nu ook op haar muziekcarrière.

Voor diverse gelegenheden

Miriam Flores is in de weekenden regelmatig op feestjes te vinden, zij wordt namelijk geboekt voor allerlei gelegenheden. Ze draait niet alleen erg goed, ze zoekt ook altijd naar de feeling met het publiek zodat zij zich uitstekend zullen vermaken. Ze staat dan ook bekend om haar hoge entertainment gehalte. Daarnaast denkt ze graag met u mee zodat de muziek op de gelegenheid en de gasten kan worden aangepast.

miri-floores-the-best-female-dj-in-the-world-12

Een unieke optreden boeken

Je kunt vrouwelijke techno DJ Miriam Flores boeken voor allerlei feesten en evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, borrel of bedrijfsfeest. Neem vrijblijvend contact op door een mail te sturen naar miri@miriamflores.com of bel naar 06-21711118. Miriam vertelt je dan meer over haar werkwijze en de mogelijkheden die zij heeft te bieden. Afhankelijk van jouw wensen zal zij dan een set samenstellen.