Kimono’s uit Rotterdam; handgemaakt en uniek

Hip. Stijlvol. Uniek. Bij Hippie Massa vind je jouw perfecte kimono. Van een Rotterdamse ontwerptafel op zoek naar de juiste flow om jouw lichaam.

Duurzame pracht

Hippie Massa kimono’s zijn grotendeels geïnspireerd op de Boho stijl: kleurrijk, uniek en je krijgt er een echt vrij gevoel bij! Iedere vrouw die deze stijlvolle kimono aantrekt voelt het gebeuren: in deze kleding kan zij de wereld aan!

Elk item dat je bij Hippie Massa koopt is uniek, oftewel limited edition. Wij produceren kleine hoeveelheden van ieder design. Daarnaast worden de kimono’s natuurlijk van hoogwaardig materiaal gemaakt, denk hierbij aan velvet, burnout, viscose en zijde. Wij streven er dan ook altijd naar om een uniek item te ontwerpen, dat er niet alleen prachtig uitziet maar wat ook jarenlang meegaat.

Online bestellen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de kimono’s van Hippie Massa? Neem dan eens een kijkje op mijn pagina! Hier vind je de nieuwste festivalkleding die net zijn ontworpen en die eenvoudig online te bestellen zijn. Na de betaling wordt jouw bestelling binnen twee werkdagen verzonden.

Heb je vragen over de kleding van Hippie Massa of wil je iets anders weten? Neem dan gerust contact op. Je kunt een mailtje sturen naar miri@miriamflores.com.